0

Rode vlekken op benen en armen jeuk

Jeukende bultjes op het lichaam kunnen overal optreden, op het gezicht, armen, benen, romp en rug. De jeukende bultjes kunnen behoorlijk lastig zijn. Wat zijn de mogelijke oorzaken van rode plekken, vlekken, bultjes, zweertjes of uitslag op de penis of eikel? Vaak gaat het om een onschuldige aandoening. Hallo jan, ik heb precies hetzelfde, ook niet echt jeuk, wel gevoelig. Het begon op mijn borst, naar mijn buik, onderrug, nu ook binnenkant van mijn armen en benen. ik ga helemaal niet twijfelen aan de huidarts! Maar doordat mijn huisarts tegen mij zij dat hier hair ( witte vlekken ) niks tegen kon doen. En ik (gelukkig maar toch. De vlekken zitten vooral op de bovenzijde van de romp, schoudergordel, hals, en soms bovenarmen.

rode vlekken op benen en armen jeuk

Jeuk - alle oorzaken op een rij!

Ik heb zelf wel psoriasis gehad, gebruik nu al bijna 3 jaar medicijnen ervoor en heb er al anderhalf jaar geen last meer van. Nu had ik ook witte silver vlekken op mijn benen toen dat mijn psoriasis plekken zich aan het herstellen waren, maar dat zag er anders uit en voelde niet zo glad aan. Door mijn psoriasis ga ik ook regelmatig onder de zonnebank en nou begin ik wel een beetje bang te worden voor enge aandoeningen. Zou het een schimmelinfenctie kunnen zijn. Ik heb vroeger ook op mijn hals en borst schimmelinfectie gehad, maar die zagen er toen meer geel/bruinig uit. Groetjes Guly pagina 1 van.

rode vlekken op benen en armen jeuk

je huid? Is het zo agressief? Dit alles staat nl niet op de gebruiksaanwijzing en eigenlijk wil ik er zo snel mogelijk vanaf omdat ik het over een best groot deel van mijn lichaam heb. Maarten Arts Geplaatst: 10:56 Farmacotherapeutisch kompas schreef: Bijwerkingen: lokale irritatie. Haar en hoofdhuid kunnen sneller vet worden. Veelvuldige toepassing kan haaruitval veroorzaken. Resorptie (wat optreed bij langdurig frequent gebruik, aanbrengen op beschadigde huid) kan leiden tot seleenintoxicatie (maag-darmstoornissen, tremoren, metaalsmaak, knoflookgeur van de uitgeademde lucht). Bij frequent gebruik kan je dus meer last van bijwerkingen gaan krijgen. Guly gast Geplaatst: 22:20 Hallo, ik heb een vraag voor een arts. Ik heb een poosje geleden witte vlekken op mijn hals ontdekt en nu merk ik dat het zich spreid naar mijn borst. Het zijn kleine ronde witte vlekjes en voelen ook heel glad aan. Verder jeukt het niet en schilfert het ook niet.

Jeukende bultjes op het lichaam: gezicht, armen en benen

Witte, vlekken - medisch Forum

Anoniem Gast Geplaatst: 14:29 mijn huid ziet er gewoon normaal uit maar opeens begint het te jeuken en dan ga ik krabben en dan verschijnen er witte vlekken en strepen (waarschijnlijk zijn zie strepen van het krabben) ik ga vrijdag een afspraak maken bij. Want bij mij komt het meestal voor op de rug, buik of armen en ik heb ook opeens schimmel onder mijn voet zonder verklaring :s ik las ergens per ongeluk dat jeuk over het lichaam schurft kon zijn of een nier/lever stoornis. Dus ik zie mezelf al half dood gaan :S doods baarmoeder eng! Inge1 Gast Geplaatst: 22:21 hoi iemand ooit gehoord van Atopisch leucoderm? Mijn dochter heeft een klein wit vlekje op haar arm. Volgens de dermatoloog Atopisch leukoderm. Deze vlekjes (als ze er nog meerdere zou krijgen) zouden volgens hem verdwijnen rond de puberteit. Iemand tips of raad? Mar physalis Gast Geplaatst: 22:45 ik heb voor de tweede keer witte pigment vlekjes op mijn romp. Het begint met een plekje op mn rug en breidt zich langzaam maar zeker uit naar mijn buik. Ik heb er al mionazolcreme voor gekregen van mijn huisarts, het gaat om een schimmelinfectie, die helaas elke keer terugkomt, het schijnt in je huidflora te zitten. Ik begin maar weer met smeren en een zonnebank kuurtje doet ook wonderen, heb ik ontdekt na de vorige keer ( wel goed smeren met een beschermingsfactor!) koetje gast Geplaatst: 13:02 ik heb zelf ook pityriasis versicolor en gebruik selsun hiervoor.

rode vlekken op benen en armen jeuk

Op dit moment is het vooral veel op de armen en schouders. Het begint als rode vlekjes/bultjes die niet jeuken. Ik heb van mijn arts Lamisil gekregen, in tabletvorem en creme. De rode vlekken/bultjes verdwijnen dan zeer snel en er blijft een witte vlek over. Het is verder niet problematisch maar het ziet natuurlijk niet uit. Continu verschijnen er weer nieuwe vlekken/bultjes die na behandeling met creme dan weer snel plaats maken voor een witte vlek. Volgens de huisarts een soort schimmel en het advies is om zoveel mogelijk de zon op te zoeken om de witte vlekken bij te laten kleuren. Het had iets met pigment te maken. Het is blijkbaar erfelijk want ook mijn kinderen hebben er last van, zij het in mindere mate als ik nu, alleen vreemd dat het zich pas sinds niet zo lange tijd openbaart. Wie is bekend met dit probleem en weet een oplossing? Ik hoorde al van familie dat ik lichttherapie moet uitproberen.

Rode vlekjes/uitslag op buik - medisch

Met vriendelijke groeten, Erik groen hilda gast Geplaatst: 14:46 ik ga helemaal niet twijfelen aan de huidarts! Maar doordat mijn huisarts tegen mij zij dat hier ( witte vlekken ) niks tegen kon doen. En ik (gelukkig maar toch. Advies vroeg aan de huid arts ) en die erachter kwam dat het gistinfectie was als ik er niet mee heen was gegaan had ik het nog veel erger gehad!( en die medicijnen advies heb vlooien ik gewoon gevraagd om dat (zie hierbover) die had ook. En omdat ik hier mijn verhaal herkende. Dus ik vraag gewoon advies en niet zoals jij zegt. Sorry maar vind het niet correct hoe jij mij hier op aan spreekt Erik groen schreef:": hallo, nou ik ben vandaag bij de dermatoloog geweest, en ja hoor ik heb dus ook pityriasis versicolor, hij zei : gistinfectie. Met vriendelijke groeten, Erik groen anoniem Gast Geplaatst: 20:21 ik heb sinds kort een witte vlek op mijn voorhoofd, deze wilt niet wegtrekken, ik ben nog niet naar een arts geweest, weet iemand wat dat is, kan dit zijn door te lang in de zon. Jip Geplaatst: 8:26 Misschien pigmentvlek? Laat het anders aan je huisarts zien die kan het ook zien en dan beoordelen. Anoniem Gast Geplaatst: 11:37 Selsun werkt inderdaad erg goed. (Bij mij althans) dogsfun Geplaatst: 22:31 hoi, sinds vorig jaar heb ik vanaf de zomer last van witte vlekken. rode vlekken op benen en armen jeuk

In deze situatie was dit beslist verhelderend geweest. Anoniem, gast, geplaatst: 23:52 hallo, is dit nou een besmettelijke aandoening? Hilda gast Geplaatst: 20:31 een vraag voor de arts ; die witte vlekke krijg ik nu ook al op mijn schouders en spreid zich nu heel snel uit dus als ik een witte vlek heb dan krijg ik in korte tijd veel er omheen. Ook zag ik bij mijn zoon van 10 jaar die had ook al een paar op zijn buik., en het is net of ze op de huid liggen. Hilda gast Geplaatst: 14:14 hallo, nou ik ben vandaag bij de dermatoloog geweest, en ja hoor ik heb dus ook pityriasis versicolor, hij zei : gistinfectie. Ik heb selsun gekregen, ik moet 1 x in de drie maand mij helemaal insmeren. Is deze medicijn ook goed? Gr hilda Erik groen Gast Geplaatst: 0:32": hallo, nou ik ben vandaag bij de dermatoloog geweest, en ja hoor ik heb dus ook pityriasis versicolor, hij zei : gistinfectie. Gr hilda eerst wordt het advies van de huisarts in twijfel getrokken en nu wordt het nog gekker: we gaan twijfelen aan het therapie advies van de huidarts. En om de hilariteit compleet te maken vragen we een forumgast die we niet kennen en waarvan we de achtergrond niet kennen om raad. En, ja seleensulfide over het gehele lichaam per drie maanden is een normale optie bij een Melassezia furfur infectie regaine van de huid.

Rode plekken, vlekken, bultjes

Dat kan ik niet voor u zeggen. Op zich zijn het hele normale vragen die ze stelt. Zo is het erg belangrijk voor je uitleg (als arts) om te weten of de patiƫnt gewoon jeuk heeft, of bijvoorbeeld bang is voor kanker. Daarnaast gaan dingen vaak vanzelf weg en is dan de optie: of behandelen en bijwerkingen, of geduld en vanzelf herstel. Hiermee bedoelt ze niet dat u het zelf uit moet zoeken, maar probeert ze erachter te komen hoe het probleem ervaart. Anoniem, gast, geplaatst: 15:54, bedankt ik denk dat dat het is ik heb haar inderdaad micanozol gehad en daarvoor een heleboel andere met namen die ik echt niet meer weet maar die laatste heb ik net gehad. Ze zei inderdaad dat ik lang moest smeren maar ik wist dus niet dat de witte vlekken langer zouden blijven zitten dus kan het al heel goed zijn dat het over is maar ik moet geduld hebben met de witte vlekken. Bedankt ik ben er heel erg mee geholpen! Groetjes hilda, gast, geplaatst: 20:13, hallo, ik heb last van witte vlekken op mijn huid zowel paar op mijn rug en op mijn armen! Hiermee ben ik al naar mijn huisarts gestapt, maar die keek even snel en zij daar heb je geen pigment meer zitten, nu lees ik hier dat witte vlekken ook een schimmel kan zijn? Elsgiss, geplaatst: 20:32, ik ben van mening dat de huisarts de diagnose duidelijk aan de patient dient mee te delen.

rode vlekken op benen en armen jeuk

Maarten, arts, geplaatst: 12:09. Het kan goed zijn dat u pityriasis versicolor heeft. Dat is een schimmel die de huid bleker maakt. Er zijn een aantal anti-schimmelmiddelen die hiertegen werken, de meestgebruikte is miconazol(maar er zijn er meer, die net zo goed werken). Je moet vrij lang doorsmeren met dit goedje om de schimmel te geluk doden, denk hierbij aan ongeveer 4 weken. Met het doden van de schimmel zijn de witte vlekken nog niet doen weg. Vaak heeft dit nog een jaar nodig om opnieuw bij te trekken. De schimmel is dood als de plekken zich niet meer uitbreiden. Uiteraard kan ik deze diagnose niet via internet stellen, maar gezien uw verhaal vermoed ik dat de huisarts hier ook aan denkt. Het kan dus best zijn dat de zalf al helpt, maar dat u nog gewoon geduld moet hebben om de verkleuring weer te laten herstellen (indien het inderdaad om pityriasis versicolor gaat). Wat u met uw dokter moet?

Jeukende bultjes op het lichaam

Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index huidaandoeningen witte Vlekken, auteur, onderwerp: Witte Vlekken, ano. Gast, geplaatst: 11:41, hallo, ik heb een vraag voor een arts, mijn man begon met witte vlekken onder zijn arm heeft zalf gekregen is na een hele tijd weggegaan. Nu hebben we allebei layered witte vlekken op onze rug en bij mij jeukt het af en toe ineens heel erg. Nu krijg ik elke keer zalf van mijn dokter maar het gaat maar niet weg ik heb begrepen dat het een soort schimmel is maar ik word gek van al die zalfjes die toch niet helpen ik heb een nogal mieperige huisarts die bijvoorbeeld een. Dat moet zij toch bedenken nu is het al vaak zo dat ik dingen vaak zelf maar uitzoek en opzoek om er achter te komen wat ik heb of wat het kan zijn. Dus 2 vragen: Wat kan ik halen voor die schimmel wat een x helpt? En: Wat kan ik beginnen met zo'n dokter? Een nieuwe krijg je niet. V.m wachtlijsten en ik heb het er al vaker met haar over gehad.

Rode vlekken op benen en armen jeuk
Rated 4/5 based on 825 reviews
SHARE

rode vlekken op benen en armen jeuk Nyvara, Sun, April, 29, 2018

Allergie, allergie:immunologische reactie gericht tegen vreemd (niet infectieus) materiaal (allergeen). Soms is deze reactie overdreven of ongericht en schiet het zijn doel voorbij. Dit leidt tot ontsteking, weefselschade en soms de dood. Intolerantie: berust op een enzymdefect of overgevoeligheid.

rode vlekken op benen en armen jeuk Nyxopib, Sun, April, 29, 2018

Download Policy: Content on the website is provided to you as is for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. Presentation Transcript, afra veken en, gerard beukeveld, westfries Gasthuis, afdeling: kcl.

rode vlekken op benen en armen jeuk Qiveg, Sun, April, 29, 2018

Westfries Gasthuis Afdeling: kcl. Allergie: immunologische reactie gericht tegen vreemd (niet infectieus) materiaal (allergeen) Soms is deze reactie overdreven of ongericht en schiet het zijn doel voorbij. Copyright Complaint Adult Content Flag as Inappropriate. I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described. Download Presentation, an Image/Link below is provided (as is) to download presentation.

rode vlekken op benen en armen jeuk Ekuluza, Sun, April, 29, 2018

Download, skip this Video, loading SlideShow in 5 Seconds. Afra veken en Gerard beukeveld PowerPoint Presentation. Download Presentation, afra veken en Gerard beukeveld 1 / 35, afra veken en Gerard beukeveld.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: